dissabte, de març 26, 2011

Els experts

"(...) la nostra societat afavoreix la multiplicació d'experts sense experiència i ignora l'experiència de qui no té títol d'expert" Cardús, Salvador (2000) El desconcert de l'educació. Barcelona: Edicions La Campana, pàgina 12.

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

és ben cert, i et diré més, quan passa alguna cosa i diuen...., segons els experts. . . .ja tremolo. L'Experiència no serveix per a res quan et falta perquè et falta i quan la tens ja és tard.

laura ha dit...

Totalment d'acord... Però també és cert que ara surts de la facultat i a qualsevol lloc et demanen anys i anys d'experiència. Però els que tenen aquesta experiència tampoc els volen perquè l'edat ja no els interessa i perquè consideren que s'han de gastar molts diners en reciclatge.
Incoherent en tots els sentits. De fet, fa temps que penso que un dels grans mals de la societat en la que vivim és la incoherència.

Evocacions ha dit...

Puigcarbó, jo també tremolo. El meu pare deia, "segons les estadístiques", que era més suau. ARa bé, l'experiència en la vida la tens quan encara fa falta, no?
Laura, si et fiquis en el tema d'¡incoherències acabaràs malament. Salut.

Maspons ha dit...

Com més grans ens fem més valorem l'experiència. No ho he seguit massa, però aquests que ha convocat el Mas ja no en diu experts, si no "comitè de savis" sic. Savis perquè saben 4 n`meros!

Evocacions ha dit...

"Comité de savis"? Pitjor encara. Són praules per enganyar el poble no avisat.